فرق نمیکند عروس قدیمی باشید یا جدید، مهم این است که با پخت این غذا خانواده شوهرتان را یکبار برای همیشه حیرتزده کنید!
پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفندی یا گوساله | ۴۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
لپه | ۱ پیمانه |
کشمش پلویی | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
برنج | ۴ پیمانه |
سیب زمینی | به مقدار کافی |
چوب دارچین و دانه فلفل سیاه | به مقدار کافی |
میخک و برگ بو | به مقدار کافی |
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هل | به مقدار کافی |
طرز تهیه پلو گوشت عربی
مرحله اول
برای تهیه پلو گوشت عربی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم تا به مدت یک ساعت درون آب بماند و خیس بخورد. حالا گوشت را به صورت مکعبی خرد می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه گوشت را به همراه آب، سیر و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون زودپز ریخته و اجازه می دهیم گوشت کاملا پخته شود. حالا لپه را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته تا لپه پخته شود.
مرحله سوم
پس از پخته شدن گوشت آنرا از زودپز خارج کرده و آب گوشت را از صافی رد می کنیم تا یکدست شود، سپس برای پخت برنج کنار میگ ذاریم. حالا آب گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو درون قابلمه می ریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه می دهیم آب گوشت جوش بیاید، سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه می کنیم و آنرا به صورت کته دم می کنیم. زمانی که لپه کاملا پخته شد آنرا آبکشی می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابع مناسب تفت می دهیم تا کمی سرخ شود، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه کرده و مقداری پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به آن می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و پس از تفت دادن آب جوش را به آن می افزاییم. حالا اجازه می دهیم گوشت بپزد و ادویه ها به خورد آن بروند.
مرحله هفتم
حالا درون یک تابه جداگانه مقداری روغن ریخته و کشمش را به آن می افزاییم. پس از کمی تفت دادن لپه را به تابه اضافه کرده و مقداری نمک و پودر دارچین به آن اضافه می کنیم و زمانی که لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هشتم
پس از گذشت ۴۵ دقیقه زمانی که برنج دم کشید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس حشو لپه و گوشت را به صورت پخش روی آن می ریزیم. در نهایت پلو را به همراه سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو می کنیم. نوش جان.
اخبار زیر را از دست ندهید.
- اولین فیلم از عروسی پژمان بازغی با زن مو نارنجی ! / جمع بازیگرها جمع بود !
- زن جواد عزتی زیباترین مدل استانبول شد / استایل مردانه ای خفن تر از شوهرش!
- 4 بازیگر ایرانی که ۳ بار ازدواج کردند + عکس و اسامی همسران
- این پسر جذاب جوان شوهر جدید شهره صولتی ! / خانم خواننده شوگرمامی شد ! + عکس ها و بیوگرافی
- فیلم پارتی مختلط دختر و پسران نیمه برهنه با تم استقلال و پرسپولیس
- فیلم جگرسوز دختر پرسپولیسی آرش میراحمدی ! / پدر زود یتیم شدیم !
- عکس روز عروسی همسران حسن یزدانی و تیلور ! / کدام جذابترند !
- زن جواد عزتی زیباترین مدل استانبول شد / استایل مردانه ای خفن تر از شوهرش!
- عکس جگرسوز ار فرزندان زیبای آرش میراحمدی ! / خیلی زود پدر خندانشان رفت !
- اخبار بازیگران زن و مرد ایرانی را در اینجا بخوانید